Welkom op de website van Hanneke Engel. Op deze website vind u informatie over haar werk, exposities van haar werk, en over haar atelier.

Hanneke Engel stelt haar atelier beschikbaar aan keramisten met enige ervaring die zelfstandig met klei willen werken. Onder de naam "Open Kleiwerkplaats" is het atelier iedere dinsdag buiten de schoolvakanties open van 09.30 tot 18.00. In overleg kan het atelier ook buiten deze tijden gebruikt worden.

Er wordt afgerekend per uur of per dagdeel van 4 uur en zijn 'strippenkaarten' te koop waarmee tot 50% korting op de losse uurtarieven kan worden verkregen. Zo kan u gebruik maken van een uitgebreid keramiekatelier, zonder uitgebreide investeringen of de gebondenheid van een contract. Download de brochure voor de details of bel voor het maken van een afspraak (06 21 21 45 75).

Het atelier in Hazerswoude-Rijndijk, vlakbij de N11, is prima bereikbaar vanuit plaatsen als Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Hoofddorp, Sassenheim en Zoetermeer.


Bekijk een grotere kaart

Deze website is het best te bezichtigen met een schermresolutie van 1024x768